10 Year Guarantee

Ongekende kwaliteit en weerbestendige tuinmeubelen zonder zorgen: we geven maar liefst 10 jaar garantie op onze collecties met 'Hularo' vlechtwerk.

10 Year Guarantee


Onze tuinmeubel collecties met Hularo wicker zijn van de allerhoogste kwaliteit, dit materiaal is uitvoerig getest op Uv-bestendigheid, temperatuur verschillen en de invloed van vocht. Op onze collectie tuinmeubelen met Hularo vlechtwerk geven we een garantie van 10 jaar op het wicker materiaal.

Deze eigenschappen vallen binnen de garantie:

–        Verkleuring van Hularo draad bij normaal gebruik, binnen 10 jaar. Het juiste onderhoud wordt verwacht namelijk door het materiaal tijdig schoon te maken bij vuil en vlekken, uitsluitend met gebruik van 4SO onderhoudsmiddelen.

–        Scheuren of breken van Hularo draad bij normaal gebruik zonder eigen toedoen, binnen 10 jaar.

–        Los raken van Hularo draad bij normaal gebruik zonder eigen toedoen, binnen 10 jaar.

Voor een zo lang mogelijke levensduur van onze tuinmeubelen is het van belang altijd gebruik te maken van 4SO onderhoudsmiddelen. Raadpleeg uw verkoop punt voor het adviseren van de juiste onderhoudsmiddelen per materiaal.

We ontwikkelen onze collecties met de grootste zorg voor afwerking en waarborgen een constante kwaliteit door tijdens het productieproces geregeld kwaliteitscontroles uit te voeren. Mocht er helaas toch een gebrek voorkomen dan staan wij klaar met onze serviceafdeling en reparatiedienst. Volg hierbij altijd onze procedure voor klachten, service en garantie aanvragen: meld u bij uw verkooppunt waar ze uw melding in behandeling nemen.