5 Year Guarantee

Wij staan voor hoge kwaliteit en duurzame materialen, op onze collectie tuinmeubelen geven we tenminste 5 jaar garantie op fabricage en productie fouten.

5 Year Guarantee

Onze tuinmeubel collecties zijn ontworpen en ontwikkeld door specialisten met uitgebreide technische kennis. Met behulp van designers en ons technische team worden constructies met de grootste zorg vervaardigd zodat wij met trots een garantie kunnen geven van 5 jaar, op alle fabricage en constructie fouten (met uitzondering van onderhoudsmiddelen en beschermhoezen).

 

Onder deze garantie vallen:
–        Een duidelijk gebrek aan de constructie zoals: 
lasnaden – schroef / tap verbindingen – stiknaden – coatings – mechanische delen

Uitgesloten van deze garantie zijn bijvoorbeeld:
–        Slijtage aan onderdelen zoals:
Slijtdoppen – Kussen hoezen en vullingen

–        De natuurlijke werking van teak hout.

–        Gebruik schade zoals:
Krassen – Brandschade – Vuil en vetvlekken

–        Onjuist gebruik / onderhouden van tuinmeubelen.

 

Voor een zo lang mogelijke levensduur van onze tuinmeubelen is het van belang altijd gebruik te maken van de 4SO onderhoudsmiddelen. Raadpleeg uw verkoop punt voor meer informatie.

We ontwikkelen onze collecties met de grootste zorg voor afwerking en waarborgen een constante kwaliteit door tijdens het productieproces geregeld kwaliteitscontroles uit te voeren. Mocht er helaas toch een gebrek voorkomen dan staan wij klaar met onze eigen serviceafdeling en reparatiedienst. Volg voor het aanspraak maken op garantie of aanvragen van een reparatie altijd onze procedure voor klachten, service en garantie aanvragen en neem contact op met uw verkoop punt die uw aanvraag bij ons kan aanbieden.