Blog

4 Seasons Outdoor

Categorie:

Mix & Match: maak je tuin persoonlijk(er)!

Als je denkt aan nieuwe tuinmeubelen heb je vast al een idee over wat je mooi vind. Er is een heleboel keuze en daardoor is de kans groot dat je wel slaagt voor een prachtige nieuwe lounge set of dining set. Maar je kunt je creativiteit in de strijd gooien en echt iets unieks samenstellen voor je terras: Mix & Match! (meer…)

Categorie: Vlechtwerk, Design

Handmade by 4SO

Het vliegtuig daalt en het bijzondere landschap van Indonesië wordt steeds duidelijker onder ons. Dit beeld is niet nieuw, we komen hier meerdere keren per jaar, maar toch blijft het bijzonder. De deuren gaan open en de warme Indonesische lucht komt ons tegemoet. We zijn er. Tijd om naar de fabriek te gaan en te overleggen met onze mensen, nieuwe ontwerpen te bespreken en om prototypes te testen. De nieuwe collectie wordt nòg mooier en innovatiever. (meer…)

Categorie: Trends, Tips

Zwart: de trendkleur van 2017 voor in de tuin!

Als je aan accentkleuren denkt voor in je tuin denk je waarschijnlijk niet gelijk aan zwart. Zwart klinkt misschien donker en duister, maar dat hoeft absoluut niet! Zwart kan heel chic zijn, of juist stoer en industrieel en bovenal: het geeft een prachtig contrast met groen! (meer…)