Blog

4 Seasons Outdoor

Categorie: Tips

Statische elektriciteit van mijn tuinmeubel, wat te doen?

Het kan erg vervelend zijn, u heeft een mooi tuinmeubel op uw terras staan en u krijgt een statische schok als u erop gaat zitten. Dit maakt het er niet comfortabeler op, terwijl dat toch de bedoeling is van uw loungeset of tuinstoelen. Wat kunt u hier aan doen? (meer…)

Categorie: Tips

4 reasons to choose 4 seasons

Als je voor nieuwe tuinmeubelen gaat, is er wel erg veel om uit te kiezen. Er zijn veel winkels, tuincentra en ook tuinmeubel merken waar je diverse stijlen en kwaliteiten kunt vinden. Fijn dat er voor ieder wat wils is! Maar waar moet je nou op letten als je een nieuwe tuinset zoekt? (meer…)

Categorie: Design, Nieuws, Trends

4 Seasons Outdoor: de nieuwe collectie.

Het voorjaar staat voor de deur en met de lente gaan we graag weer onze tuin in! Genieten van de zon, een mooi uitzicht of de gezelligheid van vrienden en familie. Hoe kan dat beter dan in een tuinset van 4 Seasons Outdoor? Voor dit seizoen hebben we namelijk een brede collectie tuinmeubelen ontwikkeld die garant staan voor jarenlang plezier. Onze tuinsets hebben een geweldig zitcomfort, zijn gemaakt van hoge kwaliteit en ontworpen met passie voor design. Voor je dat alles in de winkel gaat ervaren: bekijk hier een greep uit de nieuwe collectie! (meer…)