3x buiten eten in stijl

Categorie: Tips, Vlechtwerk, Trends, Teakhout

Heel Nederland juicht, want dit weekend komt de zomer eindelijk weer even om de hoek kijken. We gaan massaal met zijn allen naar buiten, vaak in onze eigen tuin. Eén van de dingen waar we blij van worden is heerlijk buiten eten. Of het nu gaat om een lunch of een diner, het zomerse vakantiegevoel viert hoogtij tijdens deze momenten. Daarom vonden wij het hoog tijd om je inspiratie te geven om buiten te eten in stijl!

1. Hip en comfortabel

In onze vorige blog hebben we het gehad over binnen naar buiten halen, dit is ook een goed uitgangspunt van het bepalen van je dining set en de aankleding hiervan. Deze set oogt robuust en gezellig. Door het gebruik van teakhout en vlechtwerk (wicker) geef je je dining set een warme en natuurlijke uitstraling.

2. Warm en trendy

Hier hebben we gekozen voor een warme en natuurlijke stijl, gecombineerd met organisch vormgegeven servies in zachte kleuren. Deze stijl sluit perfect aan bij de Scandinavische woontrend die nu erg populair is. De tafel is gemaakt van teakhout en straalt warmte uit, de metalen stoelen in zachte tinten vormen daarbij een mooi contrast!

3. Strak en stijlvol

Deze set is uitgevoerd in teakhout, RVS en textileen. Door te kiezen voor een materiaal als RVS, krijgt je eetset een strakkere en koelere uitstraling. Wil je iets meer warmte toevoegen? Kies dan voor een teakhouten blad! Het contrast in deze combinatie is prachtig en zorgt zelfs voor een industriële uitstraling. Wij kiezen hier voor een slanke designstoel, dit zorgt voor een stijlvol en verfijnd geheel.

Twijfel je nog tussen wicker of teak? Je leest hier en hier wat de voordelen zijn van deze materialen!

Bekijk hier deze sets en de rest van onze uitgebreide collectie

Recente berichten

Categorie: Tips,

Statische elektriciteit van mijn tuinmeubel, wat te doen?

Lees Meer

Categorie: Tips,

4 reasons to choose 4 seasons

Lees Meer

Categorie: Design, Nieuws, Trends,

4 Seasons Outdoor: de nieuwe collectie.

Lees Meer