4 Seasons Outdoor: de 2020 collectie

Het voorjaar staat voor de deur en met de lente gaan we graag weer onze tuin in! Genieten van de zon, een mooi uitzicht of de gezelligheid van vrienden en familie. Hoe kan dat beter dan in een tuinset van 4 Seasons Outdoor? Voor dit seizoen hebben we namelijk een brede collectie tuinmeubelen ontwikkeld die garant staan voor jarenlang plezier. Onze tuinsets hebben een geweldig zitcomfort, zijn gemaakt van hoge kwaliteit en ontworpen met passie voor design. Voor je dat alles in de winkel gaat ervaren: bekijk hier een greep uit de nieuwe collectie!


ROPE: HÉT TRENDY MATERIAAL VAN ONZE COLLECTIE IN 2020.

Jaren geleden begonnen we met hand-gevlochten tuinmeubelen van wicker, tegenwoordig gebruiken onze vlecht specialisten hun expertise voor het weven van minimalistisch touw. Van strakke rechte lijnen tot een ingewikkeld patroon: de kunst van het vlechten is tot in de kleinste details terug te zien. Maar, we gebruiken natuurlijk niet zomaar een touw. Onze Rope materialen zijn voorzien van een polyester kern en een weerbestendig Olefin omhulsel, vergelijkbaar met de stof van onze weerbestendige kussens. Door deze stoffen is ons Rope water/vuil afstotend, heeft minimale rekbaarheid en maximale kleurechtheid. Met al deze ideale eigenschappen is dit materiaal dus perfect voor het toepassen in onze tuinmeubelen. Wat vind je van het eindresultaat?


BINNENMEUBELEN, MAAR DAN VOOR BUITEN.

Het inrichten van je huis was nog nooit zo populair in Nederland. De magazines staan er vol mee, de programma’s op televisie gaan vaak over wonen en ook op social media kun je er niet omheen. Het is dan ook fijn om te wonen in een sfeervol huis! De tuin is daar al snel onderdeel van, door de stijl van binnen te verlengen naar buiten. Met de tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor vervaagt die grens gemakkelijk. Of je nu kiest voor een lounge set om in te ontspannen of een tuinset om samen buiten in te eten. De stijlvolle collectie tuinmeubelen van 2019 is helemaal ‘van nu’. De perfecte tuinstoelen combineer je gemakkelijk met je ideale tuintafel, je favoriete hoekbank stel je samen zoals jij dat wil. Mix & match met leuke tafeltjes en accessoires! En ja, onze tuinmeubelen zijn écht bedoeld voor buiten..


DE PERFECTE PARASOL, HIJ IS ER!

Al lijkt het nu nog ver weg, de temperatuur kan soms behoorlijk oplopen in je tuin. Geen probleem natuurlijk voor onze weerbestendige tuinmeubelen maar in de schaduw is het toch wat beter uit te houden. Bij een prachtige tuinset of lounge set is een 4 Seasons Outdoor parasol dan wel een uitkomst! In onze brede collectie parasols zit ongetwijfeld de ideale parasol om eenvoudig schaduw mee te creëren. Of je nu kiest voor een forse zweefparasol die kantelt, of een kleine stokparasol voor op het balkon. Onze nieuwste modellen zijn eenvoudig in het gebruik en van hoge kwaliteit, we hebben verschillende kleuren en afmetingen om uit te kiezen en uiteraard een handige parasol voet om stevig in vast te zetten. Kantel en/of draai de parasol met de zon mee, zodat die je in ieder geval nooit meer lastig kan vallen. Welke parasol kies jij?


ZIEN HOE ONZE TUINMEUBEL COLLECTIE OP JE EIGEN TERRAS STAAT?

Bekijk eenvoudig hoe onze collectie tuinmeubelen en parasols op je eigen terras staan! Download onze gratis 4SO app en blader door de collecties. Dankzij moderne AR (Augmented Reality) techniek, plaats je de tuinmeubelen in je terras met behulp van de camera in je telefoon of tablet. De 4SO app is gratis te downloaden in de App-store of Google-play store.