Antibes

Over onze Antibes

De tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor vallen op door uniek design en verrassende combinaties van verschillende weerbestendige materialen. Met de Antibes modulaire lounge set stel je zelf een ideale lounge set samen, er is keuze uit verschillende elementen die aan elkaar te koppelen zijn. Of kies bijvoorbeeld voor 2 loungestoelen en 3-zits lounge bank.

Een verrassende combinatie van kleuren en weerbestendige materialen komt samen bij de Antibes lounge set. De schitterende rugleuning heeft een mooie ronding waar extra dik kunststof wicker in is verwerkt. Dit vlechtwerk heeft een natuurlijke uitstraling en is op unieke wijze in het aluminium frame bevestigd. Door de stevige loungekussens met grove Olefin stof heeft deze lounge serie een hoog comfort om lang van te kunnen blijven genieten.

We geven 5 jaar garantie op alle constructie en fabricagefouten.

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN