Coast

Over onze Coast

De Coast loungeserie is een opvallend concept wat inmiddels is uitgegroeid tot een van de paradepaardjes van de 4 Seaons Outdoor collectie. Het idee achter Coast was een minimalistische serie tuinmeubelen te ontwerpen die niet alleen in design maar ook in comfort uit zou blinken. Dit heeft geresulteerd in zowel een modulaire loungeset die in een hoekopstelling wordt gezet als een loungeset met een loungestoelen en loungebank combinatie.

De ranke RVS frames van de Coast loungeset zijn stijlvol vormgegeven en over elke hoek is goed nagedacht. Een elegant lijnenspel vormt zich dat een perfecte ondersteuning biedt aan de ongekend, comfortabele dikke kussens van de Coast loungeset. Bij de modulaire set is gekozen voor antraciete kussens, terwijl de stoel en bank combinatie met licht grijze kussens wordt geleverd. De kussens zijn niet uitwisselbaar tussen de verschillende modellen. 

Om het geheel af te maken hebben we de armleuningen voorzien van een subtiele teak armlegger. Dit detail geeft net dat beetje extra comfort en het teak hout draagt bij aan het vriendelijke karakter van de Coast serie. Door dit teak accent is de Coast serie perfect te combineren met een loungetafel van teak, zoals de Axel of Gabor lounge tafels. Deze tuinmeubelen kunnen het hele jaar door op je terras blijven staan.


4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN