Cucina

Over onze Cucina

De Cucina platform loungeset is een en al elegantie. Bij deze loungeset hadden we maar één doel voor ogen: een loungeset ontwerpen die in alle details verfijning uitstraalt.

Het teak hout wat we hebben gebruikt in de tafel en de platformdelen aan de zijkant van de loungeset hebben we subtiel afgerond. Geen harde hoeken, maar glooiende lijnen. Voor de dikke, comfortabele kussen hebben we gekozen voor een vriendelijke en zachte licht grijze kleur. Daarnaast liggen de kussen vrij op het onderstel waardoor er geen steunen zichtbaar zijn.

Voor het frame hebben we gekozen voor ronde buizen, die mooi zichtbaar zijn in rugsteunen. Ook hier heeft het design mooi afgeronde hoeken. Als laatste hebben we de pootjes extra aandacht gegeven. De afrondingen die we overal hebben doorgevoerd vallen hier nog eens extra op. 


Al met al is de Cucina loungeset exact geworden wat we van te voren hadden bedacht. Een vriendelijk, zeer verfijnd en elegegant ontwerp dat een en al vriendelijkheid uitstraalt. Missie geslaagd.

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN