Delta

Over onze Delta

Dankzij uniek design en het gebruik van weerbestendige materialen, zijn tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor al jaren een begrip. Delta is een modulaire lounge set die je helemaal zelf kunt samenstellen. We hebben diverse modules gemaakt die aan elkaar te koppelen zijn, zodat je Delta tuin set precies op je terras past.

Delta heeft schitterende details die het design van deze tuinmeubels uniek maken. Met een prachtig afgeronde teakhouten lat, komt de vriendelijke uitstraling helemaal tot zijn recht. Het onderstel en de rugleuningen zijn gemaakt van antraciet aluminium. Dit is mooi in balans met de weerbestendige loungekussens en geeft een fraai contrast met het lichtgrijze teak. De modulaire Delta serie heeft een geweldig zitcomfort dankzij de iets hogere rugleuning en stevige loungekussens in de zit en rug.

We geven 5 jaar garantie op constructie en fabricagefouten.

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN