TUINMEUBELEN

OVER ONZE TUINSETS

Combinatie van tafel en stoelen

Hoe u wilt zitten aan uw eetset is voor ieder verschillend. Wij vragen dan ook ook altijd hoe u uw tuinset wilt gaan gebruiken.

De diningset, of eetset, is de meest gangbare en bekende variant. Een ronde tafel of vierkante tafel, een klassiek of modern uiterlijk, en wilt u 2, 4, 6 of meer stoelen aan uw tafel kunnen zetten? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Relaxen én genieten van een diner in dezelfde loungeset? Dan zijn de populaire lounge diningsets iets voor u. De lage salontafel is hier vervangen voor een hoger model tafel. Zo heeft u het beste van twee werelden.

Heeft u wat minder ruimte, of wilt u een hoge tafel om aan te tafelen of die perfect te gebruiken is tijdens feestjes, dan is een bistro & balkonset een variant om naar te kijken. Een praktische maar tevens erg sfeervolle toevoeging op uw terras of balkon.

Persoonlijke smaak

Veruit de meeste tuinsets bestaan uit losse onderdelen. Een tafel met een set stoelen. Daarom is het erg makkelijk om een extra stoel bij te bestellen. Ook is het mix & match principe erg in trek. Combineer verschillende stijlen en materialen met elkaar en u stelt zo een unieke tuinset zelf samen. Graag adviseren we u hier, ons ervaren team laat u graag alle mogelijkheden zien in onze grote showroom.

Welk materiaal u kiest is erg bepalend voor het aanblik van uw tuinset. Het tafelblad is een belangrijke blikvanger van uw diningset. Weet u al of u kiest voor een tafelblad van graniet, van glas, van teakhout of een ander materiaal? En wat past daar goed bij? Stoelen gemaakt van vlechtwerk (wicker) zijn al jaren een veel gekozen variant, te meer omdat het perfect combineert met andere materialen en erg klimaatbestendig en onderhoudsarm is. Genoeg om uit te kiezen!