Almeria

Fresh furniture

Almeria

De Almeria lounge is met zijn glooiende vormen en strakke frame een bijzondere verschijning. Deze modulaire set is helemaal vormgegeven volgens de laatste trends en door zijn kleuren krijgt hij een Scandinavisch tintje. De Sunbrella zit- en rugkussens zijn los en de konische pootjes zijn helemaal van nu. De modules zijn op vele manieren te koppelen, voor de meest uiteenlopende opstellingen. Almeria combineert comfort met kwaliteit en is een lust voor het oog!

Materiaal

Almeria heeft een aluminium frame met konische pootjes en is zeer geschikt voor buiten. De Sunbrella stof is de Rolls Royce onder de stoffen. Vlekken trekken er niet in! Voor extra zitcomfort is er gekozen voor Textileen bespanning onder de zitkussens. Een absolute eye catcher!

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

Sunbrella fabric

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol..

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt