Aragon

Eyecatcher

Aragon

Dutch Design. Een vernieuwend model is onze Aragon dining chair zonder twijfel! Door de unieke vormgeving en prachtige mix van hoogwaardige materialen is dit model een van de meest bijzondere tuinstoelen in ons assortiment. We hebben Sunbrella stof gebruikt vanwege het fantastische comfort. Ook is deze weerbestendige stof extreem duurzaam en heel makkelijk schoon te maken. Aragon heeft een opvallend frame van aluminium, gecoat in een matte antraciet kleur om perfect te kunnen matchen met al onze tuintafels in dezelfde kleur. Kies voor Aragon en geniet jarenlang van deze unieke tuinmeubelen!

Materiaal

De meest hoogwaardige kwaliteit in buitenstoffen is Sunbrella. De stof heeft de hoogste vochtbestendigheid en is bestand tegen de meeste zonuren. Ook is de stof super sterk en eenvoudig schoon te maken met lauw water en desnoods met zachte zeep. Het degelijke aluminium frame heeft een coating en is onderhoudsvrij: houd uw tuinmeubelen schoon en u geniet nog jarenlang van deze unieke tuinstoelen. Op een Aragon tuinstoel geven wij 5 jaar garantie op fabricage en constructie fouten.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

Sunbrella fabric

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol..

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt