Axel

Magnificent design

Axel

Scandinavisch design, degelijke kwaliteit en ook nog licht en makkelijk te verplaatsen. Onze Axel tafels hebben een mooi driehoekig blad van hoogwaardig teak. De whitewash finish met onze 4SO Instant Grey geeft de mooie lichte kleur. Het frame van deze bijzondere bijzettafels is gemaakt van RVS, zodat deze sterk en duurzaam zijn. De coating in mat antraciet zorgt ervoor dat u de Axel serie perfect bij veel van onze loungesets kunt combineren. Het verschil in hoogte geeft een speels effect, mix & match deze tafels in eigen persoonlijke stijl.

Materiaal

De teak tafelbladen zijn perfect afgewerkt in whitewash kleur, onderhoud dit materiaal met ons brede assortiment aan onderhoudsmiddelen. Het frame heeft geen onderhoud nodig. Op deze serie geven wij 5 jaar garantie op fabricagefouten.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt