Byron

Trendy Shapes

Byron

Echt helemaal naar eigen wens uw tuinset samenstellen, dat kan met de Byron lounge serie! U kunt de elementen gebruiken om zelf uw loungeset of hoekbank te maken, met de prachtige design armleuningen van teak hout maakt u eenvoudig een loungestoel of toch armleuningen voor uw tuinbank opstelling. Alle elementen zijn aan de onderzijde te koppelen. Zo is ook uw terras perfect in te richten. De frames van Byron zijn gemaakt van aluminium en hebben een weerbestendige coating in mat witte kleur. De dikke loungekussens hebben een comfortabele dikke vulling met een afritsbare hoes. De hoes is gemaakt van Olefin stof en is duurzaam en laag in onderhoud. De hoes is uit te wassen en te drogen op 30 graden. Wees creatief en richt uw terras in op maat met de flexibiliteit van onze Byron lounge serie!

Materiaal

Het onderhouden van teak is eenvoudig met ons ruime assortiment aan onderhoudsmiddelen. Schoonmaken en beschermen door diverse kleuren olie op waterbasis. Houd uw Byron tuinset schoon en gebruik indien mogelijk een beschermhoes om zo lang mogelijk van uw tuinmeubel te genieten. Op Byron tuinmeubelen geven we 5 jaar garantie op fabricage en constructie fouten.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt