Cava Lounge

The World's finest garden furniture

Cava Lounge

De Cava Teak is een bijzondere set met een modulair systeem uitgevoerd in aluminium en teak. Het minimalistische design combineert heel goed met teak, een prachtig contrast! De modules zijn koppelbaar en de variaties zijn eindeloos! Het hoekelement dient als extra zitplek, maar met een koffietafel eiland met teak top creëer je een extra tafeltje. Zie je jezelf al zitten op een zomerse dag in deze unieke set?

Materiaal

Het frame van de Cava bestaat uit mat gepoedercoat aluminium. Het teak is behandelt met de Instant Grey Finish. De kussens zijn uitgevoerd in de stoere antraciet kleur Olefin stof en zijn extra comfortabel door het gebruik van Textileen bespanning onder de zitkussens. De Cava is stylish en geeft je tuin een extra fashion tintje!

set afmeting

320 x 230 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt