Chester Dining

The World's finest garden furniture

Chester Dining

De Chester dining stoel heeft, door haar ronde vormen, een royaal zitcomfort. Een mooi en bescheiden meubel dat beschikt over een uniek stukje techniek. De Chester dining stoel is voor een groot deel single weaved. De rug- en de zijflanken zijn uit één draad gevlochten, maar dat betekent niet dat er op kracht en stevigheid is ingeleverd. De Chester stoelen zijn goed te combineren met de Victoria tafels. De Chester dining stoel is oersterk en een aanwinst voor je tuin.

Materiaal

De dining stoel is vervaardigd met de populaire 5 mm ronde Pure Hularo draad. Het aluminium frame beschikt over een aantal extra stangen die voor optimale stevigheid zorgen. De grijze Olefin kussens zorgen mede voor het aangename zitcomfort. De bistro tafel geniet een glasplaat van veiligheidsglas en een ronde, smalle tafel poot, zodat je altijd met je benen weg kan.

set afmeting

175 x 75 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt