Chivas

Surprising style

Chivas

De Chivas serie heeft een bijzonder en innovatief design. Deze moderne loungeset heeft een ultra moderne uitstraling. Met Chivas maak je een statement! De serie is modulair en de losse modules zijn in veel variaties te combineren. Van een complete hoekbank tot een heerlijke loungeset met chaise longue, met Chivas kun je alle kanten op!

Materiaal

De Chivas serie is compleet bekleed met de prachtige Silvertex stof. Deze zeer fijn aanvoelende stof houdt alle vocht buiten dus na een buitje even met een droge doek afdoen en genieten maar. Chivas brengt uniek design een comfort samen!

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

Silverguard

Silverguard is gemakkelijk schoon te maken d.m.v. water en zeep, enorm sterk en heeft een zeer hoge slijtvastheid. Ook heeft het zeer hoge kleur- en lichtechtheden.

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt