Cordoba Lounge

Bold eye catcher

Cordoba Lounge

De Cordoba lounge heeft de perfecte balans tussen stoer en stylish. Het warme teak gecombineerd met de donkere kussens geeft de set een bijzonder contrast. De set is modulair, de verschillende modules zijn koppelbaar en de variaties zijn eindeloos! Kies bijvoorbeeld voor een knusse hoekbank of juist voor een statige brede zitbank. Cordoba geeft iedere tuin of terras een bijzondere uitstraling.

Materiaal

Het frame van de Cordoba is uitgevoerd in mat antraciet en het teak is vervaardigd volgens de gelamineerd parket techniek. De bijzondere rugdelen bestaan uit teaklatten en zorgen ervoor dat de Cordoba vanuit ieder perspectief een plaatje is. De Olefin kussens zijn uitgevoerd in donker antraciet en voor extra comfort is er gebruik gemaakt van Textileen bespanning onder de zitkussens. Voor een fashionable statement kies je voor Cordoba!

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt