Coruna

Then and now

Coruna

Deze tijdloze klassieker heeft prachtige details van ‘webbing’: een speciale techniek van vlechten. Coruna is ontworpen met een knipoog naar het verleden, de tuinstoelen van vroeger waren functioneel en eenvoudig. Deze gedachte is bij de Coruna tuinstoelen te zien, er is nauwelijks onderhoud nodig door het gebruik van Hularo vlechtwerk en het aluminium frame heeft een matte antraciet coating. Door het kleurgebruik van antraciet en zacht grijs webbing combineert de stapelbare Coruna dining chair met een ruim assortiment van onze tuintafels. Het is alleen nog aan jou om je retro terras een kleine vintage touch te geven met deze tijdloze tuinstoelen!

Materiaal

Op de Coruna stoel geven we 5 jaar garantie op fabricage en constructie fouten, en maar liefst 10 jaar garantie op het Hularo vlechtwerk! Weinig onderhoud is nodig, houd uw tuinmeubelen schoon en gebruik eventueel onze 4SO onderhoudsmiddelen.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt