Cosmo Modular Lounge

Stel je eigen meubel samen in
3D

Bold eyecatcher

Cosmo Modular Lounge

Het zonnetje schijnt, de prosecco staat koud en de nieuwste glossy ligt op de mat. Kortom: echt een dag om van te genieten. Dat vraagt om een tuinset met allure. Ook hier geldt: less is more. De Cosmo meubelen zijn minimalistisch en hebben een superstrak design. Met de modulaire set zijn vele combinaties mogelijk. Gebruik de zijkussens en creëer een behaaglijk gevoel of laat de armleuningen open en schuif er een handige bijzettafel in. Het eiland is te gebruiken als open hoek, koffie tafel of als voetenbank: lekker multifunctioneel! De Cosmo geeft je tuin een sofisticated look.

Materiaal

Het frame is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren: wit en taupe. Het witte frame is voorzien van een mat witte poedercoating. De verschillende modules zijn makkelijk met elkaar te koppelen. Het design van de weerbestendige Olefin kussens dragen bij aan de strakke en moderne uitstraling.

set afmeting

240 x 240 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt