Dias Black Pepper

Balanced contrast

Dias Black Pepper

De Dias loungeset kun je met recht innovatief noemen! Het vlechtwerk is opgemaakt uit drie kleuren draad waardoor de meubels een speels en modern effect krijgen. De set bestaat uit een living chair, 2.5-zits bank, een bijpassende voetenbank en een koffietafel met teakhouten blad. Met Dias kies je voor een strakke en comfortabele loungeset met een eigentijdse uitstraling!

Materiaal

De Dias bestaat uit een matzwart frame en Black Pepper vlechtwerk. De draden hebben verschillende breedtes en combineren drie kleuren: zwart, antraciet en lichtgrijs. De comfortabele Olefin kussens stralen zijn comfortabel en nodigen uit om te zitten, zonder af te doen aan het moderne karakter van de loungeset. Voor een eigentijdse tuin met strakke lijnen!

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt