Dover

Excellent designs

Dover

Compact en makkelijk te hanteren, onze Dover collectie is perfect geschikt voor een kleiner terras of balkon. De Dover tuinstoel is stapelbaar tot een maximum van 4 stuks. De stoelen zijn goed te combineren met de Dover bistro tafel in dezelfde kleur wicker. Als u kiest voor deze serie dan kiest u voor degelijkheid.

Materiaal

De top kwaliteit kunststof wicker van Hularo is zeer weerbestendig, wij geven hier maar liefst 10 jaar garantie op. De optie van het Dover kussen geeft extra comfort en zoals al onze tuinkussens is ook in de Dover serie een Olefin stof gebruikt. Af te ritsen en uit te wassen op 30 graden. Helemaal weerbestendig, dus het hele jaar gewoon op uw terras laten staan is geen enkel probleem. Deze Dover tuinmeubelen zijn degelijk en duurzaam, met een garantie van zelfs 10 jaar op het Hularo vlechtwerk. Onderhoud is niet nodig, houd uw tuinmeubelen vooral schoon zodat u op de lange termijn geen problemen gaat ondervinden.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt