Eco Dining

The World's finest garden furniture

Eco Dining

Het design van Hugo de Ruijter heeft onze Eco tuinmeubel collectie een unieke Dutch Design uitstraling gegeven! De serie kenmerkt zich door de prachtige zitting en rug met laser-gesneden inkepingen. Deze vormgeving is ergonomisch en comfortabel maar zeker ook functioneel: de Eco tuinstoel is stapelbaar en licht van gewicht en dus ook nog eens makkelijk in het gebruik. De keuze in Antraciet en Seashell is bijvoorbeeld ook leuk om te combineren en af te maken met speciale Eco tuinkussens: deze zijn precies te bevestigen in de rug en zitting met een stiknaad een hetzelfde design! Door te kiezen voor Eco kiest u voor jarenlang tuinplezier met een tijdloos karakter en een hoogwaardig design gevoel.

Materiaal

Eco is vervaardigd uit aluminium met een coating. De gehele stoel is machinaal gevormd en door robots gelast voor perfectie tot in de puntjes. We geven maar liefst 5 jaar garantie op constructie fouten. Maak tuinmeubelen regelmatig schoon om jarenlang van uw tuinmeubelen te blijven genieten.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt