Edge Lounge

Timeless design

Edge Lounge

Edge living is een eigentijdse set met veel mogelijkheden. Zo stel je gemakkelijk en snel je ideale set samen, ook wanneer een compacte opstelling gewenst is! De set is uitgevoerd in de kleur Ice, voor een moderne uitstraling. De mat witte poten maken het helemaal af. Deze tijdloze set is leuk te combineren met verschillende koffietafels, zoals de Cool koffietafel.

Materiaal

De Edge kenmerkt zich door de mat wit gepoedercoate poten in combinatie met een gevlochten 5 mm Hularo draad in de kleur Ice. De armleggers zijn aflopend en de randen zijn getwist afgevlochten. De comfortabele en weerbestendige kussens zijn uitgevoerd in de stof Olefin in de kleur antraciet. Een tijdloze set voor jarenlang loungeplezier!

set afmeting

350 x 190 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt