Edge Modular Lounge

Timeless design

Edge Modular Lounge

Modern design met een comfortabele zit, dat is de Edge Modular Living. De verschillende modules zijn op vele manieren te combineren en van bovenaf koppelbaar. Zo stel je gemakkelijk en snel je ideale set samen! De kleur Ice zorgt, in combinatie met de antraciet grijze kussens en mat witte aluminium poten, voor een frisse en trendy look and feel. Een heerlijke set om te genieten van het zonnetje met een lekker kopje koffie of een glaasje wijn.

Materiaal

De Edge kenmerkt zich door de mat wit gepoedercoate poten in combinatie met een gevlochten 5 mm Hularo draad in de kleur Ice. De armleggers zijn aflopend en de randen zijn onderaan getwist afgevlochten. De comfortabele en weerbestendige kussens zijn uitgevoerd in de stof Olefin in de kleur antraciet. Het modulaire systeem is van bovenaf koppelbaar met aluminium klemmen. Een tijdloze set voor jarenlang loungeplezier!

set afmeting

280 x 220 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt