Galaxy

Galaxy Living

Galaxy

Bijzonder design en heerlijk zitcomfort, dat is Galaxy Living. Een relaxte set om heerlijk in te loungen met een goed boek of de nieuwste glossy. Galaxy is uitgevoerd in lichte, neutrale kleuren en past daarom in vrijwel iedere tuin. De modules zijn koppelbaar en er zijn veel variaties mogelijk. Van modulaire hoekbank tot loungeset met driezitsbank en living stoelen, het is allemaal mogelijk!

Materiaal

Het minimalistische frame van de Galaxy is uitgevoerd in een matte poedercoating in de kleur seashell. De kussens zijn lekker fluffy en zien er uitnodigend uit. De stof is weerbestendig en heeft een stoer uiterlijk. Onder de zitkussens zit een Textileen bespanning, hiermee wordt het zitcomfort nog meer vergroot.

set afmeting

240 x 240 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt