Galleria Dining

The World's finest garden furniture

Galleria Dining

De Gallaria dining stoel heeft een kenmerkend design door de dikke gevlochten randen en de elegant gebogen rok. De rug- en de zijflanken zijn uit één draad gevlochten, waardoor de stoel lichter is en gemakkelijker verplaatsbaar. Doordat de stoel wat hoger op de poten staat kun je goed met je voeten weg. Door de combi van recht en gebogen vormen past de Galleria dining stoel zowel bij rechte als ronde tafels.

Materiaal

De dining stoel is vervaardigd met de populaire 5 mm ronde Pure Hularo draad. Het aluminium frame beschikt over een aantal extra stangen die voor optimale stevigheid zorgen. Het grijze Olefin kussen zorgt mede voor het aangename zitcomfort. De afgebeelde tafel heeft een blad van reclaimed teak en 4 conische teak poten.

set afmeting

280 x 280 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt