Goa

Durable and modern

Goa

Onze tijdloze Goa tuintafel is een aanwinst in iedere tuin! Het strakke, rechte design is met veel verschillende tuinstoelen te combineren. U heeft bij deze Goa serie de keuze uit een onderstel en tafelblad naar wens: Het RVS frame is strak en modern en perfect bij uw RVS tuinstoelen te gebruiken. Het aluminium onderstel daarentegen heeft een matte antraciet coating en is te combineren bij klassieke landelijke stijlen of bij onze vele tuinstoelen met antraciet frame! Het authentieke teak tafelblad heeft prachtige brede latten in de lengte van de tafel. Ook kunt u kiezen voor een van de andere tafelbladen in de afmeting 220x95 cm om deze tuintafel perfect af te stemmen met uw favoriete tuinstoel. Goa: Mix & Match!??

Materiaal

Teak heeft tot zekere hoogte onderhoud nodig, gelukkig is dat met onze onderhoudsmiddelen geen intensieve taak meer. Diverse uitstralingen zijn mogelijk, dus maak uw keus en ga voor prachtig teak. RVS heeft een glanzend moderne look, om dit zo te behouden gebruikt u onze RVS onderhoudsmiddelen voor het schoon maken en langer behouden van deze look. Het antraciet onderstel heeft geen bescherming nodig en is makkelijk schoon te houden. We geven op de Goa tafel 5 jaar garantie op constructie fouten.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt