Indigo Cosy Dining

Happy dining

Indigo Cosy Dining

De Indigo cosy dining set is uniek omdat dineren en loungen perfect samengaan. Heerlijk om er een hele avond in door te brengen. Het hogere zitniveau zorgt voor een actievere zit, zonder het loungegevoel uit het oog te verliezen. Ook de Indigo cosy dining lounge tafel is ideaal om een heerlijk diner op te serveren. De tafel heeft twee kolommen waardoor er genoeg ruimte is om de benen kwijt te kunnen. Combineer de modulaire set met de dining stoelen en het plaatje is compleet. Zet het eten op tafel, schenk de glazen vol, een lekker muziekje erbij en de tijd vliegt voorbij.

Materiaal

De indigo is uniek in zijn soort. De set is gevlochten met 5 mm ronde Rock Hularo draad en de tafel beschikt over een glasplaat gemaakt van veiligheidsglas. De rugkussens zijn van Olefin en zorgen voor goede support in de rug en schouders. De modulaire set is van bovenaf koppelbaar, zodat de meubelen niet gaan schuiven. De set kent een verfijnde afwerking en een sterk aluminium frame. Door de tijdloze uitstraling past de Indigo cosy dining set in elke tuin.

set afmeting

270 x 210 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt