Kingston Modular Lounge

Select your ideal combination

Kingston Modular Lounge

Ervaar het ultieme loungegevoel met de Kingston. Duurzaam, robuust en extreem comfortabel. Deze loungeset is eindeloos te combineren. Worden de kinderen groter en de tuinset te klein? Geen probleem: voeg er één van de vele zitgedeeltes aan toe. Het zitvlak loopt iets af wat zorgt voor optimaal comfort. De Kingston is een echte eyecatcher voor je tuin.

Materiaal

Het aluminium frame is bedekt met 5 mm ronde Pure Hularo draad en voorzien van RVS pootjes. De lounge tafel beschikt over een glasplaat gemaakt van veiligheidsglas. De grijze Olefin kussens hebben een uniek detail, de rugkussen kunnen namelijk op twee manieren gebruikt worden. Voor een wat rustigere look laat je de effen kant van de kussens zien en voor een wat speelser effect ga je voor de kant met de stiknaad. Een kubistische gevormde en toch klassieke tuinset.

set afmeting

360 x 340 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt