Largo Dining

Hip design with a twist

Largo Dining

Peace and love: we gaan terug naar de idylische hippietijd. De combinatie van aluminium en touw maakt de Largo uniek en geeft het een speelse uitstraling. Leuke details zoals de gevlochten draad in het frame geven een eigenwijze look. De dikke, comfortabele kussens zorgen voor goede support in de rug. De dining stoel is licht en makkelijk te verplaatsen. Nieuwe technieken, retro look, helemaal van nu.

Materiaal

Het aluminium frame van de largo heeft een mat witte poedercoating en is voorzien van verstelbare pootjes. Je hoeft niet bang te zijn dat het touw slap wordt, het touw is oersterk en heeft een grote trekkracht. De Largo is tot in de puntjes gestyled. In de Olefin kussens zit een minimalistisch spikkeltje dat matcht met de kleur van het touw. Het mooie, minimalistische design van de Largo lounge tafel met het taupe kleurige Rivoli tafelblad maken de set compleet.

set afmeting

240 x 220 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt