Largo Lounge

Hip design with a twist

Largo Lounge

Peace and love: we gaan terug naar de idylische hippietijd. De combinatie van aluminium en touw maakt de Largo uniek en geeft het een speelse uitstraling. Leuke details zoals de gevlochten draad in het frame geven een eigenwijze look. De dikke, comfortabele kussens zorgen voor goede support in de rug. Nieuwe technieken, retro look, helemaal van nu.

Materiaal

Het aluminium frame van de largo heeft een mat witte poedercoating en is voorzien van verstelbare pootjes. Je hoeft niet bang te zijn dat het touw slap wordt, het touw is oersterk en heeft een grote trekkracht. De Largo is tot in de puntjes gestyled. In de Olefin kussens zit een minimalistisch spikkeltje dat matcht met de kleur van het touw. Het mooie, minimalistische design van de Largo lounge tafel met het taupekleurige Rivoli tafelblad maken de set compleet.

set afmeting

330 x 200 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Guaranteed quality

Stylish design at its best.

5 jaar garantie

Alle 4 Seasons Outdoor producten hebben een garantie van 5 jaar, met uitzondering van beschermende covers en onderhoudsproducten.

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt