Lido

Gosy and robust

Lido

Iedere teakhout liefhebber zal liefde voor Lido hebben! Onze modulaire Lido lounge serie is precies zo samen te stellen als gewenst, toepasbaar op ieder terras. De strakke vierkante vormen en doorlopende armleuning zijn modern en geven een perfect contrast met de warme uitstraling van teak. In de zitting van het teak frame is een textilene bespanning gemaakt voor het ultieme comfort. Wij kiezen voor loungekussens met perfect comfort en hoge kwaliteit: de Olefin hoezen zijn af te ritsen en uit te wassen en drogen op 30 graden. Deze stof is duurzaam en heeft hoge bestendigheid tegen UV straling en vocht/temperatuur schommeling.

Materiaal

Teakhout is een natuurlijk materiaal, tot op zekere hoogte is er altijd onderhoud nodig. Dit is gelukkig simpel te doen met een van onze 4SO onderhoudsmiddelen! Op de Lido modulaire lounge serie geven we 5 jaar garantie op constructie en fabricage fouten.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt