Lisboa

Trendy design

Lisboa

Onze zeer populaire Lisboa dining chair is uitgebreid met 3 extra varianten na het succes van 2017! Kies uit een prachtige handmade kuip in de kleur Antraciet of Polyloom Ice: in beide varianten is er een keuze uit gekruist onderstel in teakhout (met een whitewash finish van Instant Grey) of een onderstel van aluminium met matte antraciet kleur. Het Hularo wicker is van zeer hoogwaardige kwaliteit en met de hand gevlochten zodat deze stoel behalve het exclusieve design ook weerbestendig en zeer duurzaam is. Voor deze tuinstoelen hebben we tuinkussens met Olefin stof gebruikt, deze hebben een hoge weerbestendigheid en zijn eenvoudig uit te wassen en schoon te houden. Door de ruime keuze in kleur en materiaal is er ook een ruim aanbod in onze collectie aan tuintafels! Mix & Match en stel zo je favoriete tuinset samen met Lisboa.

Materiaal

Op het Hularo wicker geven we maar liefst 10 jaar garantie op verkleuring of breken van de draad. Daarbij geven we 5 jaar garantie op constructie en fabricage fouten. Onderhoud deze tuinmeubelen altijd met onze 4SO onderhoudsmiddelen!

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt