Loire Dining

The World's finest garden furniture

Loire Dining

Het design stamt af uit de vroegere jaren, maar kent het comfort en de duurzaamheid van nu. Een moderne set met een retro look. De Loire dining heeft een natuurlijke, tijdloze kleur die nooit gaat vervelen. De rondingen in het onderstel zorgen niet alleen voor een vriendelijke uitstraling, maar creëren ook meer ruimte voor de benen. De stoelen zijn voorzien van behaaglijke kussens en zijn stapelbaar. Makkelijk op te bergen!

Materiaal

De Loire serie is een combinatie tussen 5 mm ronde Provance Hularo draad en een aluminium frame met mat witte poedercoating. Maak de set compleet met de Loire bistro tafel met glasplaat of de Loire dining tafel. De dining tafel heeft een aluminium frame met een blad gemaakt van reclaimed teak. Het kent een wat ruwere behandeling waardoor het een natuurlijke kleurtint krijgt. Door de kleine ruimtes tussen de latten krijgt de tafel een speelse uitstraling.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt