Luton Lounge

The World's finest garden furniture

Luton Lounge

Bring Back the sixties. Prettig zitten krijgt een extra dimensie, dankzij de dikke kussens aan de zijkanten. Dit is tevens ook één van de belangrijkste kenmerken van de Luton. Een andere bijzonderheid is het unieke, ambachtelijke vlechtwerk. De zachte kussens en het speelse, witte vlechtwerk zorgen voor een echte sixties look. De stoelen zijn niet alleen geschikt voor buiten, maar misstaan ook niet in uw eet- of woonkamer.

Materiaal

Het vlechtwerk van de Luton is van zeer hoog niveau. Het wordt kruislings gevlochten met 22mm brede Pearl Hularo draad. De set heeft heeft een RVS onderstel met een ronde afwerking. Een organische vormgeving. De donkergrijze Olefin kussens zijn zeer comfortabel en omhullen je gehele lichaam. De koffietafel is voorzien van een glasplaat gemaakt van veiligheidsglas en beschikt over dezelfde vormen en hetzelfde unieke vlechtwerk als de stoelen en banken.De luton is een echte eyecatcher in je tuin.

set afmeting

350 x 190 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt