Madoera Dining

Royal support

Madoera Dining

De Madoera dining is een stevige, maar toch elegante tuinset. Hij is gevlochten van Colonial draad en die naam past precies bij de looks. De Madoera set heeft een landelijke uitstraling en is uniek door haar bolle pootjes. De Madoera geeft een comfortabele ondersteuning voor lichaam, nek en hoofd. Mix en match de stoelen met een Rivoli of Venice tafel en creëer zo spannende combinaties. Ultiem gemak en bewegingsvrijheid geniet je in de Madoera swivel rocker.

Materiaal

De 7mm ronde Colonial Hularo draad is het meest dikke draad die er is en dat maakt de Madoera dan ook speciaal. De tuinset heeft een aluminum frame en de hoge rug zorgt voor een extreem goed comfort. De taupekleurige Olefin kussens zijn gecapitonneerd en zitten als gegoten. De glasplaat van de koffietafel is gemaakt van veiligheidsglas. De Lazy Susan is draaibaar waardoor alle gerechten en extra’s voor iedereen aan tafel bereikbaar zijn. Zo geef je een originele draai aan je maaltijd.

set afmeting

230 x 230 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt