Madoera Lounge

Royal support

Madoera Lounge

De Madoera lounge is een stevige, maar toch elegante tuinset. Het is gemaakt van Colonial draad en die naam past precies bij de looks. De Madoera set heeft een landelijke uitstraling en is uniek door haar bolle pootjes. De Madoera geeft een comfortabele ondersteuning voor lichaam, nek en hoofd. Een tuinset waarbij meerdere combinaties mogelijk zijn, maar waar je bovenal heerlijk in kunt wegdromen.

Materiaal

De 7mm ronde Colonial Hularo draad is de meest dikke draad die er is en dat maakt de Madoera dan ook speciaal. De tuinset heeft een aluminum frame en de hoge rug zorgt voor een extreem goed comfort. De taupekleurige Olefin kussens zijn gecapitonneerd en zitten als gegoten. De glasplaat van de koffietafel is gemaakt van veiligheidsglas. Ga lekker zitten, gooi je benen op de hocker en geniet van het zonnetje.

set afmeting

400 x 240 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt