Olivia Lounge

A detailed classic

Olivia Lounge

Proef de sfeer van vroeger met de Olivia living set. Het vlechtwerk, de rondingen en het motiefje in de kussens geven de set een echte Retro look. Het design van vroeger, maar de kwaliteit en het comfort van nu. De Olivia kent, mede door de hoge rug, een ultiem zitcomfort. De Olivia set is goed te combineren met de Avignon en Loire serie. Een set waar je werkelijk alle kanten mee op kunt.

Materiaal

Een mooie combinatie tussen 5 mm ronde Provance Hularo draad en een aluminium frame met mat witte poeder coating. De gecapitonneerde kussens zorgen voor een goede support in de rug en schouders. De Olivia set is, door de zithoogte, ook goed te combineren met een dining tafel. De verstelbare pootdopjes zorgen dat de meubelen altijd stabiel staan. Met deze bistro-lounge serie geef je jouw tuin een retro tintje.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt