Omnia Lounge

Award winning design

Omnia Lounge

De Omnia platformset is de perfecte combinatie van modern design en hoog zitcomfort. Deze platform loungeset is een echte eye catcher! De schuingeplaatste poten en flexibel te plaatsen rugdelen geven de loungeset een moderne en high fashion look & feel. De koffietafel heeft een teakhouten top die zorgt voor warmte en contrast. Het is niet voor niks dat Omnia de design award won op de B3 Benelux Tuinmeubelbeurs!

Materiaal

De complete set is uitgevoerd in mat wit gepoedercoat aluminium. Het blad van de koffietafel is gemaakt van a-klasse teak vervaardigd in de gelamineerd parket techniek. De kussens zijn uitgevoerd in frisse, lichte Olefin stof en extra comfortabel door het gebruik van Textileen bespanning onder de zitkussens. De Omnia steelt zeker de show!

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt