Omnia Lounge

Award winning design

Omnia Lounge

De Omnia platformset is de perfecte combinatie van modern design en hoog zitcomfort. Deze platform loungeset is een echte eye catcher! De schuingeplaatste poten en flexibel te plaatsen rugdelen geven de loungeset een moderne en high fashion look & feel. De koffietafel heeft een teakhouten top die zorgt voor warmte en contrast. Het is niet voor niks dat Omnia de design award won op de B3 Benelux Tuinmeubelbeurs!

Materiaal

De complete set is uitgevoerd in mat wit gepoedercoat aluminium. Het blad van de koffietafel is gemaakt van a-klasse teak vervaardigd in de gelamineerd parket techniek. De kussens zijn uitgevoerd in frisse, lichte Olefin stof en extra comfortabel door het gebruik van Textileen bespanning onder de zitkussens. De Omnia steelt zeker de show!

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Guaranteed quality

Stylish design at its best.

5 jaar garantie

Alle 4 Seasons Outdoor producten hebben een garantie van 5 jaar, met uitzondering van beschermende covers en onderhoudsproducten.

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt