Oslo

Amazing shapes

Oslo

Scandinavisch design kenmerkt zich bij onze Oslo lounge serie door het gebruik van zacht materiaal als ‘rope’. Kies bij de Oslo serie uit diverse elementen en stel zelf een perfecte opstelling samen. Wat het resultaat ook is, bij deze prachtige tuinmeubelen zijn we dol op het design en comfort! De bijzondere vormgeving van het aluminium frame kenmerkt deze modulaire loungeset, de armleuningen en het onderstel lopen schuin af voor een moderne look. Door het antraciet frame zijn er vele tafels en stoelen goed bij deze lounge te combineren! Ook de kwaliteit is perfect, de kussens hebben een Olefin hoes welke af te ritsen is en uit te wassen op 30 graden. Deze stof is zeer weerbestendig en duurzaam.

Materiaal

Op de Oslo modulaire lounge geven we 5 jaar garantie op constructie en fabricage fouten. Weinig onderhoud is nodig aan deze tuinmeubelen, houd ze voornamelijk schoon en gebruik onze 4SO onderhoudsmiddelen.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Guaranteed quality

Stylish design at its best.

5 jaar garantie

Alle 4 Seasons Outdoor producten hebben een garantie van 5 jaar, met uitzondering van beschermende covers en onderhoudsproducten.

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt