Passion

Durable and modern

Passion

Modern design, tuinstoelen met een tijdloze uitstraling en perfect comfort. Passion: een tuinmeubel serie waar we met passie hebben gewerkt aan de perfecte tuinstoel. Deze klassieker heeft een geweldig zitcomfort en is goed hanteerbaar door zijn lichte gewicht en stapelbare functionaliteit. De Passion stoel heeft een RVS frame en textilene bespanning in de zit en rug. De armleuning voelt comfortabel door de teak details en zo combineert u deze tafel prachtig bij een van onze tuintafels met RVS en teak tafelblad. Goa en Passion is bijvoorbeeld een gouden combinatie!??

Materiaal

Houd uw RVS tuinmeubelen in perfecte conditie met onze schoonmaak- en bescherm middelen. Voor teakhout zijn er diverse opties naar wens, zodat u deze stoelen vele jaren met veel plezier kunt gebruiken. Op de Passion stoel geven wij 5 jaar garantie op constructie fouten.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt