Polo Lounge

Authentic teak

Polo Lounge

De Polo Teak Living is een modulaire set uitgevoerd in geraffineerd teak en comfortabele kussens. Het gedistingeerde frame is gemaakt van een hoge kwaliteit teak. Polo is gemaakt voor die heerlijke zomeravonden met vrienden en familie of een high tea met vriendinnen. Het is heerlijk relaxen op de Polo Teak Living! Er zijn veel variaties mogelijk, van compact tot grotere opstellingen.

Materiaal

Het gedistingeerde frame van de Polo is vervaardigd uit hoge kwaliteit teakhout voor een authentieke uitstraling. Het design van het frame is bijzonder door de doorlopende curves. De fluffy kussens zijn weerbestendig en uitgevoerd in Olefin stof in de kleur antraciet. De stof oogt stoer door de jute-achtige look, in combinatie met het teak een echte klassieker! Door het gebruik van Textileen bespanning onder de zitkussens zijn de kussens extra comfortabel!

set afmeting

290 x 230 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt