Premium Lounge

Modern design

Premium Lounge

De Premium is een echte eyecatcher met zijn retro design. Het rond gebuisde frame oogt strak, maar de kussens nodigen je uit om heerlijk te relaxen. De modules zijn van bovenaf koppelbaar en de variaties zijn eindeloos. Een grote hoekbank of juist een compacte opstelling? Met Premium kan het! Deze set is veelzijdig en bijvoorbeeld ook goed te combineren met de Cool koffietafel.

Materiaal

Premium kenmerkt zich door het rond gebuisde frame met matte poedercoating in de kleur antraciet. De kussens zijn fluffy en hebben een stoer jute-achtig uiterlijk. De set is mooi te combineren met het Premium eiland met teak top, het warme hout geeft een mooi contrast met het strakke frame.

set afmeting

380 x 280 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt