Resort Dining

Classy mix of materials

Resort Dining

De Resort is een uniek ontwerp van Hugo de ruiter. Een strakke uitvoering met rechthoekige vormen. Het design is ergonomisch verantwoord. De armleggers kun je opleuken met aluminium strips, verkrijgbaar in zwart en taupe. De resort past in iedere tuin, is stapelbaar en eenvoudig op te bergen of te verplaatsen.

Materiaal

De Resort heeft dezelfde zit-rug combinatie als de Atrium, zowel de voorkant als de achterkant zijn textileen gecoverd. Het frame is van het oersterke RVS staal. De aluminium strips voor de armleggers zijn verkrijgbaar in twee kleuren: taupe en antraciet. De Resort is goed te combineren met de Continental tafel. Een stoere tafel met een uitschuifbaar, teak tafelblad. Het tafelblad beschikt over een vlinderconstructie: de RVS poten blijven staan en de twee buitenste bladen schuif je naar binnen of buiten.

set afmeting

340 x 250 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt