Sentosa Dining

The World's finest garden furniture

Sentosa Dining

De extreem dun belijnde zit-rug combinatie geeft de Sentosa een minimalistisch design. De stoel heeft door haar hoge rug en sierlijke rondingen een royaal zitcomfort. Het is een lichte stoel die moeiteloos is in te klappen en op te bergen. De Sentosa past in iedere tuin en is te combineren met vrijwel iedere tafel.

Materiaal

Het zit- en ruggedeelte bestaat uit onverwoestbaar RVS en is bekleed met textileen. Aan de achterkant van de rug zitten twee stangen om het geheel te versterken. Het onderstel is gemaakt van aluminium. De verstelbare stoel is verkrijgbaar in twee varianten: met aluminium armleggers of met teak armleggers. De Venice tafel beschikt over een antraciet onderstel en een aluminium top met een coating. Het geheel geeft een fraaie graniet look.

set afmeting

260 x 160 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt