Sumatra

Eyecatcher

Sumatra

De Sumatra lounge tafels hebben een uniek tafelblad van teak. Hiervoor zijn de prachtige doorsnedes van de boom gebruikt. Zo komen de typische vormen van de wortel geweldig uit! Iedere tafel is uniek en heeft zijn eigen natuurlijke vormen. De set van 2 bestaat uit een hoge en een lage tafel en zijn leuk met elkaar te combineren. Ook handig als side table naast je loungeset! Het onderstel van de Sumatra tafels heeft een modern design in een matte antraciet kleur. Deze kleur komt terug in veel van onze tuinmeubelen zodat de tafels goed matchen en dus makkelijk te combineren zijn.

Materiaal

De tafelbladen hebben vanuit de productie een onderhoudsmiddel gekregen voor een white-wash effect: deze olie op waterbasis is bij ons verkrijgbaar onder de noemer ‘Instant Grey’.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt