Sussex Dining

The World's finest garden furniture

Sussex Dining

Enjoy the art en geniet van de kunst van het ambachtelijke vlechtwerk. De Sussex is uniek in zijn soort. Neem, als ware kunstenaar, plaats op deze tuinset en ontdek of je nog uit deze heerlijk zittende, unieke weefkunst komt. De Sussex kenmerkt zich door comfort, duurzaamheid en de verfijnde look. Er zijn twee soorten dining stoelen: de royale, geraffineerde stoelen en de stapelbare stoelen. De stapelbare stoel is handzamer, maar nog steeds fraai en elegant. Beide stoelen zijn uitstekend te combineren met de Victoria dining tafels. Creëer je eigen ideale set en geef je tuin een artistieke uitstraling.

Materiaal

De Sussex meubelen zijn gevlochten met het dunste draad die er is: 2mm ronde Polyloom taupe Hularo draad. Deze dunne draad zorgt mede voor de verfijnde look. De meubelen hebben een aluminium frame en een comfortabel zitkussen. De extreem hoge rug zorgt voor extra comfort. Het bijzondere design en de uitmuntende kwaliteit staan garant voor jaren zitplezier!

set afmeting

240 x 240 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt