Tavira

Inside outdoor

Tavira

Tavira is het ultieme voorbeeld van binnen naar buiten halen. De innovatieve modulaire loungeset is geheel uitgevoerd in fraaie Sunbrella stof. Vlekken waren nog nooit zo gemakkelijk te verwijderen! De Tavira serie is modulair en de losse modules zijn op verschillende manieren te combineren. Tavira is een echte eye catcher en doet niet onder voor een loungebank voor in huis. Ultiem zitcomfort, gemaakt om heerlijk op te loungen en relaxen!

Materiaal

De innovatieve Tavira set is compleet bekleed met prachtige duurzame Sunbrella stof. De Sunbrella stof is gemakkelijk te onderhouden, vlekken kunnen verwijderd worden met water en eventueel wat milde zeep. Deze stijlvolle serie is een prachtige toevoeging aan iedere tuin!

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Guaranteed quality

Stylish design at its best.

5 jaar garantie

Alle 4 Seasons Outdoor producten hebben een garantie van 5 jaar, met uitzondering van beschermende covers en onderhoudsproducten.

Sunbrella fabric

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol..

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt