Triana

Timeless shapes

Triana

Triana, onze tijdloze klassieker met een heleboel retro en vintage invloeden! Door jarenlange ervaring zijn onze vlechters in staat om een bijzonder patroon als ‘webbing’ te maken. In Triana zit design en vakmanschap! Op een stijlvol onderstel van antraciet aluminium is een strakke wicker leuning bevestigd van Hularo vlechtwerk. Deze draad is extreem duurzaam en 100% weerbestendig. Voor optimaal comfort is de diepe zitting van volle zachte kussens voorzien. De Olefin stof is af te ritsen en makkelijk uit te wassen en te drogen op 30 graden. Onze Olefin hoezen zijn zeer bestendig tegen alle weersinvloeden en drogen relatief snel. Door de beschikbare Triana elementen te gebruiken voor uw ideale opstelling, is het perfect om zo naar wens uw eigen lounge set samen te stellen. Van hoekbank tot 2-zits of 3-zits bank, het kan allemaal simpel en effectief met de tijdloze Triana lounge serie.

Materiaal

Het Hularo wicker is van de hoogste kwaliteit en is onderhoudsvrij. We geven maar liefst 10 jaar garantie! Ook het degelijke aluminium frame en de weerbestendige kussens zijn van top kwaliteit. We hanteren ook hier een garantie van 5 jaar op alle constructie en fabricage fouten.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt